•  Fri frakt över 599kr (ord 49 kr)
  •  Alltid 14 dagars öppet köp
  •  Snabba leveranser 

Stationära datorer

Välkommen till alla stationära datorer på stuffydrop.

Prisintervall

Varumärken

Lagringskapacitet

RAM minne

Operativ system

Processor

Visa resultat
Rensa filter

För oss är det viktigt att du upplever att det är enkelt när du ska köpa din nya stationära dator online på stuffydrop. Genom att paketera din beställning väl och omgående säkerställer vi en snabb och säker transport hem till dig. För att göra det så bekvämt som möjligt är vår standard kostnadsfri hemleverans. Om du önskar leverans till ett paketombud finns möjligheten att välja detta i kassan. 

Vi ger dig trygghet genom att stå vid din sida under garantitiden vilket vanligtvis är 12 månader från inköpsdagen. Erbjuder tillverkaren av din produkt längre garantitid får du självklart det också. 

Hur ska jag välja rätt dator? 

En fråga som många ställer sig. Svaret är varierande. Det handlar om vad syftet med datorn är samt vilken prisklass du är ute efter. Ofta får man vad man betalar för vilket innebär att en billig variant i längden kan kosta dig mer än en dator från en högre prisklass. 

Hemmaanvändning

Är du ute efter en dator att använda hemma till exempelvis streaming av film, surfa eller redigera dokument passar en dator med en processor Intel i3 med upp till 8Gb RAM minne mer än väl. För att på ett smidigt och snabbt vis kunna överföra material rekommenderar vi en SSD hårddisk. Vilken storlek du bör välja är beroende av hur mycket som kommer att lagras på datorn. 

Arbete/Gaming

Är syftet med datorn gaming eller arbete krävs en kraftfullare processor och större RAM-minne. Processorn hjälper dig med prestandan som är avgörande om du arbetar med redigering eller spelar spel. RAM-minnets uppgift är att driva tunga program där ett för litet minne kommer ge dig en långsam upplevelse. Vi rekommenderar att använda minst en Intel i5 processor tillsammans med 16 Gb eller större RAM-minne för optimal användning av din dator. För att smidigt kunna lagra material och filer bör du välja en SSD hårddisk för snabb överföringshastighet. 

Fördelar med Stationära datorer

Stationära datorer är lätta att uppgradera och har längre hållbarhet än exempelvis en laptop. Skulle du behöva mer effektivitet kan du enkelt byta ut de delar som inte längre passar dina behov. Till exempel genom att ersätta RAM-minnet till ett som lämpar sig bättre för det du efterfrågar. 

Finns det något du behöver hjälp med? 

Starta en konversation i chatten eller mejla till oss på [email protected] så hjälper vi dig så snart som möjligt!

Produkten har blivit tillagd i varukorgen