•  Fri frakt över 599kr (ord 49 kr)
  •  Alltid 14 dagars öppet köp
  •  Snabba leveranser 

Hus & Hem

Hos oss på Stuffydrop hittar du ett brett utbud av prylar för hus och hem från hundratals varumärken. Beställ idag för snabb leverans och fri frakt över 599 kr.

Populära produkter i underkategorierna

Hos oss på Stuffydrop hittar du allt du kan tänkas behöva inom Hus & Hem, oberoende av om du är en hemmafixare på hobbynivå eller ett inbitet proffs med gröna fingrar. Hemmet säger ganska mycket om vilka vi är och är dessutom det ställe som ska kännas just som hemma för oss. De flesta vill att hemmet ska vara både invändigt och utvändigt presentabelt där många anser att hemmet och trädgården är ens fristad. Naturligtvis vill man då att det ska vara snyggt, men även så praktiskt som möjligt. Därför erbjuder vi ett omfattande sortiment av allt för hemmet – oavsett behov och smak.
Upptäck vårt sortiment och hitta dina favoriter att förgylla ditt hem med.
Inom kategorin för Hus & Hem hittar du allt inom:

Idag spenderar vi både mer tid och pengar än någonsin på våra hem vad gäller renoveringar, inredning eller en trivsam trädgård.
Utöver det estetiska, uppskattar många även en vardag som flyter på utan strul hemma vilket annars skulle framkalla ytterligare huvudvärk än vad en stressig dag på jobbet redan har orsakat. Hemmet är vårt ställe att slappna av och vi har allt som underlättar ytterligare för dig.
Allt du behöver till ditt hem – Handla online med smidig leverans
Vi vet att många sajter besöks, att många övervägningar görs och att oändligt många timmar hinner vigas innan man hittar rätt till sitt hem. Men med Stuffydrop behöver det inte vara så krångligt. Hos oss hittar du allt för både Hus & Hem – utan att behöva surfa runt på massa olika sajter.
Vi har samlat allt som du kan tänkas behövas, och ja – till och med sådana saker som du inte ens visste att du behövde.
När du handlar hos oss gör du det alltid med standardleverans inom 2-7 arbetsdagar och möjligheten att handla tryggt med kort eller på faktura.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen