•  Fri frakt över 599kr (ord 49 kr)
  •  Alltid 14 dagars öppet köp
  •  Snabba leveranser 

Om oss

Välkommen!  

Kul att du vill veta mer om oss 😊

Inledning

Stuffydrop AB driver denna e-butik du hittat till. Familjeföretaget bakom grundades 2017 med endast en handfull produkter till en början. Idag kan vi erbjuda dig ett brett sortiment med stor variation av prisvärda produkter från kända varumärken genom samarbeten med flertalet leverantörer. Utbudet inkluderar produkter från den europeiska marknaden som innefattar kvalitativa produkter till förmånliga priser – allt för att ge dig fler produktalternativ!

Utbud

Produkterna som säljs på vår sajt skickas antingen från vårt lager eller direkt från leverantören, men oavsett ansvarar alltid Stuffydrop för din order från beställning till leverans. På detta vis kan vi erbjuda dig ett ännu bredare sortiment som just nu omfattar ca 30.000 produkter.

Mål

Vår vision är att kunna erbjuda dig en handelsplats där du hittar allt på samma plats. Men det är självklart inte allt, för oss är snabb och personlig kundservice minst lika viktigt för att komplettera hela din köpupplevelsen.

Leveranser

Det tar normalt mellan 2-7 arbetsdagar från det att du genomfört din beställning till att du fått din leverans. Vi använder oss av fraktbolag som Postnord, DB Schenker, DHL, UPS, TNT.

Trygghet 

Det ska vara enkelt och tryggt att handla hos oss. Vi är en certifierad e-handel och tillämpar konsumentköplagen ur alla aspekter!

Kontakt

Vill du komma i kontakt med oss? Använd Kontaktformuläret 

Följ gärna vår resa på sociala medier Facebook / Instagram / Linkedin 

 

 

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen