•  Fri frakt över 599kr (ord 49 kr)
  •  Alltid 14 dagars öppet köp
  •  Snabba leveranser 

Hårföner

Välkommen till hårföner på stuffydrop.

Prisintervall

Varumärken

Effekt (upp till)

Visa resultat
Rensa filter

Är du ute efter en ny hårfön så har du kommit rätt då stuffydrop erbjuder ett brett sortiment av värmeverktyg. För att enkelt och smidigt få till en fräsch look är en bra hårtork en förutsättning. För att hitta den hårtork som matchar just dina behov och förväntningar listar vi nedan saker som kan hjälpa dig hitta rätt. 

Daglig användning av värmeverktyg

För att enkelt kunna använda verktyget är ett ergonomiskt handtag en förutsättning. Vi rekommenderar en tystgående och effektiv hårtork med möjlighet att välja styrka och värmenivå för att bespara din hörsel och hårkvalité. Daglig användning av värmeverktyg sliter på håret, med hjälp av ett bra värmeskydd kan detta förhindras genom applicering innan föning. 

Munstycke

Hårfönar har ofta tillhörande munstycken. Koncentrationsmunstycket är till för att koncentrera luftflödet från hårtorken. Detta kan användas för att uppnå ett platt eller vågigt svall. Diffuser är det munstycke som är runt med piggar. Den används främst för att bevara eller skapa lockar genom att föna med en lyftande teknik. 

Funktion hårfön

Att använda en hårfön med olika värmenivåer och styrka är fördelaktigt eftersom du enkelt med hjälp av de olika inställningarna kan få till håret precis så som önskas. Olika inställningar ger olika resultat och därför är det viktigt att anpassa inställningarna beroende på om du ska styla håret eller endast föna det torrt. För dig som  minimalt slitage och ett glansigt resultat utan friss rekommenderas en hårtork med funktioner som iconic och jonisering.

Tips

Genom att använda en borste tillsammans med din hårtork kan du snabbare uppnå det resultat du önskar utan att behöva använda ytterligare ett värmeverktyg. Beroende på vilken teknik du använder kan du få till ett platt eller lockigt/vågigt resultat. 

Varumärket Cecotec rekommenderas varmt av oss då de erbjuder prisvärda, effektiva och ergonomiska hårfönar. Cecotec har växt snabbt inom Europa och genom oss har du möjligheten att klicka hem ditt egna verktyg till ett slående pris. Vi erbjuder 12 månaders garanti och tillverkaren av varumärket erbjuder ytterligare 12 månader!  

Har du fler frågor om hårfönar? 

Starta en konversation i chatten eller skicka ett mejl till [email protected] så återkommer vi så snart som möjligt.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen